Dakramen plaatsen

Dakramen plaatsen op een deskundige en veilige manier

Klus-It René Peeters uit Noordhoek is sterk in dakramen plaatsen op een veilige en deskundige manier. In Noordhoek zelf, maar ook in omliggende plaatsen zoals Oudenbosch, Moerdijk en Etten-Leur.

Dakramen plaatsen betekent genieten van veel voordelen. Zo krijgt u veel meer lichtinval met een dakraam, zoals op de zolder. Het wordt zo ook veel gemakkelijker om snel het raam open te zetten om de ruimte te laten luchten.

Dakraam soorten

De een wil graag tuimelramen, de ander heeft liever uitzetramen als het gaat om dakramen plaatsen. Veel mensen kiezen voor een tuimelraam, dat met een scharnier 180 graden open kan. Een uitzet tuimelraam heeft een handgreep aan de onderkant, terwijl het scharnier aan de bovenkant zit.

Allround vakman voor het plaatsen van een dakraam

Klus-It René Peeters heeft alle kennis over dakramen plaatsen in huis om u een zo goed mogelijk advies te kunnen geven. De allround vakman plaatst met liefde allerlei soorten dakramen, om er zo voor te zorgen dat u een mooie lichte ruimte krijgt met allure!

Dakraam laten plaatsen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag met het plaatsen van een dakraam. Bel 06 46 19 38 71 of email info@klus-it.nl voor eventuele vragen. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte

Waarom kiezen voor Klus-it Rene Peeters?
√ Jarenlange ervaring
√ Ruime kennis
√ All-round vakman