Kleine verbouwingen

Kleine (huis) verbouwingen in Noord-Brabant

Wenst u bijvoorbeeld een douche beneden of een toilet boven… Dan staat u voor een verbouwing. Zelfs bij een kleine verbouwing aan / in uw huis komt veel kijken. Zo zijn er de structurele werken zoals het maken van doorgangen naar de nieuwe ruimtes. Hiervoor moet vaak stevig gebroken worden. Daarnaast moet er vaak gemetseld worden of moeten er hele muren in gipsplaats geplaatst worden. Meestal is er ook werk aan elektrische leidingen of moeten er waterleiding of afvoerbuizen geplaatst worden.

Inhuren all-round vakman voor (klein) verbouwingen

Moet u voor al die verschillende werken een aparte vakman inhuren? En wie coördineert al die werken dan? U ziet nu al op tegen die verbouwing? Kies dan voor het inhuren van vakman Klus-it René Peeters.

Deze allround vakman doet uw verbouwing helemaal: van planning tot eindafwerking. Door zijn jarenlange ervaring kan Klus-it alle verschillende onderdelen van de verbouwing tot een goed einde brengen!

Contact opnemen

Klus-it verzorgt uw kleine verbouwing van A tot Z en is voornamelijk actief in Noord-Brabant, regio Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda. Contacteer Klus-it voor een vrijblijvende offerte of een afspraak. Mail ons op info@klus-it.nl of bel ons: 06 46 19 38 71

Offerte

Waarom kiezen voor Klus-it Rene Peeters?
√ Jarenlange ervaring
√ Ruime kennis
√ All-round vakman