Plafonds aanbrengen

Plafonds plaatsen / renoveren Noord-Brabant

Bij een renovatie moeten plafonds vaak vervangen worden. Maar ook na een lek in het dak of de waterleiding zijn de plafonds vaak aan vervanging of herstelling toe. Dat is een werk voor een vakman, want een plafond moet perfect recht hangen voor een optimaal resultaat. Klus-it René Peeters uit Noordhoek, Noord-Brabant, doet dit voor u: zowel die kleine herstelling als de volledige plafondafwerking van uw totaalrenovatie.

Plafond werkzaamheden; kwaliteit voorop!

Bij Klus-it overleggen we samen welk plafond u wenst. U kan een houten plafond laten plaatsen of kiezen voor gipsplaatafwerking, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat u ook kiest, Klus-it plaatst uw plafond op een veilige en professionele manier. De werken worden zo snel mogelijk uitgevoerd en alles wordt volledig opgeruimd achtergelaten. Klus-it René Peeters staat voor kwaliteit en netheid!

Allround vakman voor het aanbrengen, vervangen of renoveren van een plafond

Klus-it zorgt voor een perfect plafond! Wij zijn voornamelijk actief in Noord-Brabant, in de omgeving van Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda. Contacteer Klus-it nu voor een vrijblijvende offerte of een afspraak.

Neem contact met ons op, wij helpen u graag met plafondwerkzaamheden. Bel 06 46 19 38 71 of email info@klus-it.nl voor eventuele vragen. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte

Waarom kiezen voor Klus-it Rene Peeters?
√ Jarenlange ervaring
√ Ruime kennis
√ All-round vakman