Erkend lid VLOK omgeving Moerdijk, Breda, Roosendaal.

Klus-it René Peeters: erkend lid van branchevereniging VLOK

Op zoek naar aangesloten, erkend VLOK lid / vakman of klusbedrijf in de omgeving van Moerdijk, Breda of Roosendaal? Wij zijn inmiddels jaren aangesloten bij en erkend door branchevereniging VLOK. Kortom: Kwaliteit gegarandeerd en verzekerd bij vakman René Peeters!

Over VLOK
De VLOK is sinds de oprichting in 1983 uitgegroeid tot dé brancheorganisatie voor klussenbedrijven. De VLOK hecht veel waarde aan kwaliteit en persoonlijke service. De VLOK wil een bindende factor zijn voor de klussenbranche.

Elke klus gegarandeerd goed

Dat is het motto van VLOK en daar sluit Klus-it René Peeters uit Noordhoek (omgeving Moerdijk, Breda en Roosendaal) zich volledig bij aan. Wij, en de andere VLOK-leden, spelen in de eredivisie van de klussenbranche!

De voordelen voor u als consument: gegarandeerde kwaliteit!

Als klant van klusbedrijf Klus-it René Peeters hebt u recht op garantie; garantie op kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en garantie op onderdelen die door het klussenbedrijf zijn geregeld. Als u als consument een klus laat uitvoeren door allround vakman René Peeters, dat lid is van het VLOK, bent u er als consument van verzekerd dat het klussenbedrijf deze garantie ook daadwerkelijk nakomt. Hoe? Doordat het VLOK instaat voor de kwaliteit van haar leden. En bent u het hier als consument niet mee eens? Dan kunt u een beroep doen op de Geschillencommissie. De VLOK garandeert dat haar leden de uitspraken van de Geschillencommissie nakomen.

Meer weten?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag. Bel 06 46 19 38 71 of email info@klus-it.nl voor eventuele vragen. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte

Waarom kiezen voor Klus-it Rene Peeters?
√ Jarenlange ervaring
√ Ruime kennis
√ All-round vakman