Badkamer

Project: Van bouwput tot badkamer met inloopdouche en bad (Oudenbosch)

Wij maakten van een bouwput een volledig nieuwe badkamer in Oudenbosch. De badkamer is volledig gerenoveerd waarbij meerdere leidingen zijn verplaatst, dit om de nieuwe constructie met badkuip en inloopdouche mogelijk te maken. De badkamer heeft een door ons gemonteerde designradiator, hangend designtoilet, inloopdouche en badkuip. De inloopdouche heeft een glazen wand. De foto’s geven de volledige verbouwing van begin tot eind weer. Klik op de foto(‘s) voor een vergroting.


 

Project: Badkamer renovatie Oudenbosch

Wij renoveerden de volledige badkamer van deze tevreden klant uit Oudenbosch. Het douchegedeelte is voorzien van een (kleine) verhoging en een drain. Er is onder andere gebruik gemaakt van kimband. Behalve het douchegedeelte is het plafond vernieuw en voorzien van kunststof panalen. We hebben tevens de toilet aangepakt en de tegels geheel vernieuwd.


 

Project: nieuwe badkamer Noordhoek

Wij plaatsten een nieuwe badkamer in Noordhoek. In de badkamer is een moderne badkuip en een design radiator geplaatst. In het douchegedeelte hangt een moderne, grote regendouchekop.


 

Project: Badkamer renovatie Etten-Leur

Foto’s van de gerenoveerde badkamer in Etten-Leur. De badkamer is voorzien van een drain, nieuwe douchekop en kraan, nieuwe tegels, LED spots verlichting in het plafond, gerenoveerd douchegedeelte en een nieuw toilet. Er is onder andere gebruik gemaakt van kimband.


 

Project: Badkamer plaatsen Klundert

Foto’s van de geplaatste badkamer in Klundert. De badkamer is voorzien van LED (sfeer)verlichting.


 

Project: Nieuwe badkamer geplaatst in Etten-Leur

De geplaatste, nieuwe badkamer in Etten-Leur. Inclusief nieuwe radiator, vernieuwde toilet, wastafel en douchekop.


 

Project: Badkuip en douchecabine plaatsen Steenbergen

Foto’s van de geplaatste badkuip en douchecabine in Steenbergen.


 

Project: Wastafel Zevenbergen

In Zevenbergen hebben wij de badkamer aangepast en voorzien van onder andere een nieuwe wastafel.